Houten vloer leggen

Home > Vloer > Houten vloer leggen

Houten vloer leggen

Een houten vloer heeft een natuurlijke en warme uitstraling en is nog steeds erg gewild. Ook als u uw vloer wilt laten schuren en oliën bent u bij mij aan het juiste adres.

Houten voer leggen

Houten vloer Houten vloer

Vloer schuren en oliën

Wij hebben geen standaard prijzen voor het leggen van een houten vloer.

Logo Uw Rechterhand BV

Informatie aanvragen:

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mij bellen: 06-3039.3994 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het landelijke nummer 0900-899-899.6 (geen extra belkosten) bellen. Doordat zij de telefoon voor mij aannemen kan ik ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Mailen kan natuurlijk ook naar het landelijke e-mailadres: info@uwrechterhand.nl. Uw Rechterhand zorgt ervoor dat ik dezelfde dag uw boodschap krijg.