Over ons

Home > Over ons

Uw Rechterhand BV

Uw Rechterhand BV bestaat inmiddels ruim 24 jaar en werkt met professionele klusbedrijven. Uw Rechterhand staat als landelijke renovatiegroep garant voor een perfecte klus. De lokale vakmannen zijn ten eerste allround en zijn mannen die bewezen hebben uw wensen te kunnen realiseren.  Ze zijn van alle markten thuis, wat gemakkelijk is als u meerdere klussen te doen heeft!

U heeft één aanspreekpunt voor de gehele klus.
Voor bijvoorbeeld een badkamer hoeft u niet zelf op zoek naar een loodgieter of tegelzetter.
Alles in één hand! Elke dag is een uitdaging voor onze mannen om uw wensen te realiseren.

 

In 2012 zijn wij onze klusactiviteiten gaan uitbreiden naar België.

Tevens hebben onze klusbedrijven een regiobescherming zodat zij geen concurrenten worden van elkaar. Uw aanvraag gaat naar één vakman.

Met zorg geselecteerd, Algemeen Directeur Martien Dresselhuys:

“Voordat een klusbedrijf toetreedt tot onze organisatie, bezoek ik hem altijd eerst thuis. Zodat ik zelf kan beoordelen of hij is wat u zoekt: een nette kerel met twee rechterhanden die het fijn vindt bij u thuis iets moois te maken. Van huis uit hebben al onze klusbedrijven een specialisme, maar vanwege hun brede interesse en ervaring hebben ze gekozen voor het afwisselend werk als allround klusbedrijf. Onze klusbedrijven voelen zich verantwoordelijk voor onze goede naam. Vandaar dat we worden aanbevolen door landelijke partners, dat klanten ons vaak bellen voor een vervolgopdracht en ons bij hun kennissen aanraden. Niet voor niets staat ons logo voor een tevreden klant"!

Uw Rechterhand BV
Postbus 193
3340 AD Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 0900-899.899.6 (geen extra belkosten)
info@uwrechterhand.nl
www.uwrechterhand.nl
KvK 11058353
Btw 813158618